Svet-Stranek.cz
MASÁŽE OLIVIA OLOMOUC

O nás:U nás najdete, co Vašemu tělu chybí

O nás

Proč právě u nás?


Nabízíme několik druhů masáží v klidném a příjemném prostředí a to při nízkých cenách. Můžete si přijít namasírovat celé tělo a strávit tak u nás dvě a půl hodiny svého času, nebo si vyberete jen určitou část vašeho těla, ať už problematickou (nejčastěji záda, šíje), nebo jen pro potěchu-relax. Káva, čaj, líbivá hudba (možno i dle výběru), individuální přístup. - to vše Vám můžeme nabídnout.
Masáže jsou prováděny profesionálně na luxusním polohovacím masérském stole nebo masérské stoličce.
Kromě klasických emulzí hřejivých, chladivých a hojivých můžeme též nabídnout oleje různých vůní a použití, med na lázeňskou detoxikační masáž- kůru zad.
Napravujeme blokády krční páteře a zad svalového původu. Dornovou metodou můžeme odstranit obtíže spojené s pohybovým aparátem
Sportovní masáže jsou podobné klasickým rekondičním, ale mnohem více propracovávají všechny Vaše svaly, proto jsou časově i cenově náročnější.
Masáž lávovými kameny zase nabízí relaxaci, povzbuzuje hluboké svalstvo, podporuje detoxikaci, zlepšuje proudění kyslíku v krvi, uvolňuje nervy.
Naší specializací jsou sportovní masáže pro sportovně založené lidi a rekreační sportovce, večerní masáže jakéhokoliv druhu do pozdních večerních hodin.Pro méně pohyblivé klienty, nebo časově vytížené, možnost provedení masáže u Vás doma (viz. záložka Masáž u Vás doma).
Můžete si u nás zakoupit dárkovou poukázku v hodnotě masáže Vámi vybranou, jako dárek pro své blízké. Nebo nechat vybrat je osobně, podle jejich přání.

Masírujeme pouze klienty, kterým to jejich zdravotní stav dovoluje, ať už sportovce, muže a ženy cestou z práce, maminky na mateřské dovolené, babičky, děti....
Objednejte se klidně až na dobu pozdější. Ne každy má pravidelnou pracovní dobu- Zkuste večerní masáž,... odpočiňte si u nás
U nás najdete klid, odpočinek, relaxaci, pomůžeme Vašemu tělu .
Těšíme se na Vaši návštěvu a doufáme, že nezklameme Vaše očekávání a rádi se k nám budete vracet.
.
Salonek Masáže OLIVIA
Salonek Masáže OLIVIA
Salonek Masáže OLIVIA
Salonek Masáže OLIVIA
Salonek Masáže OLIVIA
Těším se na Vaši návštěvu
Těším se na Vaši návštěvu